Ansøgning om godkendelse som VE-montør
Tlf.: +45 46 76 71 10 
 

Ansøgning om godkendelse som VE-montør

Ansøgning om godkendelse som VE-montør

På nedenstående formular kan du ansøge om efterprøvning af din virksomhed.

Det er vigtigt, at du er grundig i udfyldelsen af din ansøgning, da den automatisk laver en ansøgningsformular, der tilsendes din mail.

Ansøgningsformularen indeholder den pris, som systemet udregner for dig ud fra dine oplysninger og skal betragtes som et tilbud.

Har du et autorisationsnummer, skal du ikke anvende denne formular – du skal enten søge via KLS for el-installatører, hvis du ønsker godkendelse som VE-Installatør på solceller, eller via KLS for VVS, Gas og Kloak, hvis du ønsker godkendelse som VE-Installatør på solvarme, biomasse kedler og –ovne eller varmepumper.

Når du modtager ansøgningen pr. mail, skal du underskrive den, scanne og maile den til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende den til Cerfidan, Penselstrøget 30, 4000 Roskilde. Ansøgningen er først gældende, når den er fremsendt til Cerfidan sammen med en kopi af virksomhedens kvalitetsledelsessystem og dokumentation for den VE-uddannede medarbejder.

 

Kontakt os

Lad os vide dit telefonnummer.
Lad os vide din besked.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev