Om Cerfidan kurser
Tlf.: +45 46 76 71 10 
 

Om Cerfidan kurser

OM Cerfidan KURSER og E akademi

Generelt om vores kursusløsning

Cerfidan har indgået samarbejde med Koncernsupport, som sikrer en professionel support, administration og koordination af vores kurser. Koncernsupport tager sig ligeledes af fakturering, hvilket betyder, at Cerfidan kurser faktureres fra Koncernsupport / E Akademi. Vores kurser administreres på hjemmesiden www.eakademi.dk, hvor vi har vores eget kursuskatalog som man viderestilles til i tilmeldingsprocessen. Selve tilmeldingsdelen sker via Plan2learn løsningen. 

Samarbejdet sikrer størrre sikkerhed for, at vores kurser gennemføres, da flere af vores kurser udbydes ved flere samtidige leverandører. 

FÅ TILPASSEDE KURSER SOM PASSER NØJAGTIGT TIL DINE BEHOV 

Ønsker du at sætte fokus på kompetenceudviklingen i din virksomhed?

Vi laver tilpassede events og kurser til de virksomheder, som ønsker mere end de kurser, der står anført i vores kursuskatalog. Vores kursus og eventvifte er bred, og vi leverer i samarbejde med vores samarbejdspartnere spændende kurser. For alle vores kurser gælder det, at indholdet er af generel karakter, og dermed ikke specifikt rådgivende.

Vi har erfaring indenfor:

  • Fagtekniske kurser
  • Kvalitetsledelseskurser
  • Miljøledelseskurser
  • Arbejdsmiljøledelse

 

Vores kurser kan tilpasses den enkelte virksomheds behov, både med hensyn til indhold (dog ikke specifikt rådgivende) og et tidsforløb, der tilgodeser den enkeltes virksomhed.

Du er meget velkommen til at fremsende en kursusforespørgsel til os. Hvis du ønsker kontakt med en af vores medarbejdere, så skriv til os.

Kontakt os

Lad os vide dit telefonnummer.
Lad os vide din besked.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev