Job og karriere
Tlf.: +45 46 76 71 10 
 

Job og karriere

Auditor til 3. parts kontrol af KLS systemer samt underviser

Cerfidan ApS søger medarbejder til undervisning inden for el-området og auditor til at gennemføre 3. parts kontrol af KLS i el-branchen.

Cerfidan ApS søger dig, der brænder for ikke blot at arbejde med din viden men også videregive den. Vi søger en passioneret medarbejder, der kan undervise inden for el-området og samtidig fungere som auditor. Du får muligheden for et selvstændigt job med en alsidig hverdag, hvor du nogle dage vil skulle undervise inden for bl.a. L-AUS, eftersyn og afprøvning før idriftsættelse, el-sikkerhedsloven og andre relaterede kurser. Andre dage får du mulighed for tæt kontakt til vores kunder gennem auditerings- og certificeringsaktiviteter i el-branchen.

Jobbet indebærer rejseaktivitet i Danmark, derfor er det nødvendigt, at du har bil.

Vores engagerede auditteam består af medarbejdere, som gennem en positiv og åben dialog brænder for at gennemføre værdiskabende certificeringer med vores kunder. Hos os er kunden i centrum, og vi har fokus på, at det er mennesker, der står bag systemerne. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Løn efter kvalifikationer.

Forudsætninger

Den rette profil har en eller flere af følgende uddannelser:

  • El-installatør
  • El-ingeniør

Vi sørger for øvrig uddannelse og oplæring, så du kan levere den høje kvalitet som kendetegner Cerfidan. Det er dog ønskeligt, at du er uddannet auditor men ikke et krav.

Baggrund

Du har arbejdet i håndværkerbranchen på lederniveau og har en bred erfaring med branchens styrker og udfordringer. Du har måske gennemført eller deltaget i interne og/eller eksterne audits og har kendskab til området.

Du har erfaring med undervisning og er pædagogisk anlagt. Du har en bred teknisk indsigt i dit fag og kender til implementering og drift af kvalitetsledelsessystemer. Du kan læse branchestandarder og bekendtgørelser og brænder for at videregive din viden på området. Du er god til at kommunikere i både skrift og tale og er positiv af natur.

Om Cerfidan ApS

Cerfidan ApS er i rivende udvikling og vil være håndværkerbranchens foretrukne certificeringsorgan.

Cerfidan ApS har siden 2003 været godkendt kontrolinstans og gennemfører 3. parts kontrol af kvalitetsledelsessystemer inden for kloak-, gasservice-, VVS-, og el-branchen samt på VE-området.

Cerfidan ApS har siden 2015 været ISO-akkrediteret og tilbyder akkrediterede ISO 9001 certificeringer inden for sikringsbranchen, bygningsfærdiggørelse og brandområdet.

Cerfidan ApS bygger på gode værdier og troværdighed. Alle medarbejdere har stor passion for kvalitetsstyring- og ledelse. Denne passion smitter af på virksomhedens kunder, da vi har fokus på at gennemføre en efterprøvning, der tilfører virksomheden værdi.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Ann Jensen på telefon 4676 7110, eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Freelance auditor til 3. parts kontrol af KLS systemer

Cerfidan ApS søger freelance auditorer til at gennemføre 3. parts kontrol af KLS systemer i el-, VVS-, gas- og kloak-branchen.

Cerfidan ApS søger dig, der brænder for et selvstændigt job med kontakt til kunder gennem auditerings- og certificeringsaktiviteter i håndværksbranchen.

Den rette profil er selvstændig, ansat i en virksomhed, pensioneret eller efterlønner. Det er vigtigt, at du ikke gør brug af din autorisation/er fagligt ansvarlig. Du har mulighed for og lyst til at supplere dit arbejdsliv/liv med et mindre antal månedlige 3. parts audits.

Jobbet indebærer rejseaktivitet i Danmark, hvorfor det er nødvendigt, at du har bil.

Vores engagerede auditteam består af medarbejdere, som gennem en positiv og åben dialog brænder for at gennemføre værdiskabende certificeringer med vores kunder. Hos os er kunden i centrum, og vi har fokus på, at det er mennesker, der står bag systemerne.

Forudsætninger

Den rette profil har en eller flere af følgende uddannelser:

  • Uddannet VVS eller El-installatør
  • Uddannet Kloakmester
  • A Gascertifikat
  • Maskinmester
  • El-ingeniør

Vi sørger for uddannelse og oplæring. Det er dog ønskeligt, at du er uddannet auditor men ikke et krav.

Baggrund:

Du har arbejdet i håndværkerbranchen på lederniveau og har en bred erfaring med branchens styrker og udfordringer. Du har gennemført eller deltaget i interne og/eller eksterne audits og har kendskab til området.

Du har en bred teknisk indsigt i dit fag og kender til implementering og drift af kvalitetsledelsessystemer. Du kan læse branchestandarder og bekendtgørelser. Du er god til at kommunikere i både skrift og tale og er positiv af natur.

Om Cerfidan ApS

Cerfidan ApS er i rivende udvikling og vil være håndværksbranchens foretrukne certificeringsorgan.

Cerfidan ApS har siden 2003 været godkendt kontrolinstans og gennemfører 3. parts kontrol af kvalitetsledelsessystemer inden for kloak-, gasservice-, VVS- og el-branchen samt på VE-området.

Cerfidan ApS har siden 2015 været ISO-akkrediteret og tilbyder akkrediterede ISO 9001 certificeringer inden for sikringsbranchen, bygningsfærdiggørelse og brandområdet.

Cerfidan ApS bygger på gode værdier og troværdighed. Alle medarbejdere har stor passion for kvalitetsstyring- og ledelse. Denne passion smitter af på virksomhedens kunder, da vi har fokus på at gennemføre en efterprøvning, der tilfører virksomheden værdi.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Ann Jensen på telefon 4776 7110, eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ann Sheila Jensendanak2d

43.21 Elinstallation, herunder hele det brandtekniske område, alarmer (AIA), TV-overvågning (ITV/TVO)

43.22 VVS- og bilkkenslagerforretning

80.2 Serviceydelser i forbindelse med sikkerhedssystemer, mekanisk sikring og vagt

Reg.nr: 777-02-000008

Kontakt os

Lad os vide dit telefonnummer.
Lad os vide din besked.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev